Ock

Hekim Sinan Bilim Programı kapsamında her aya bir zeka oyunu öğreniyoruz. Bu ay ki zeka oyunumuz geçmişten günümüze uzanan dokuz taş oyunuydu. Turnuvada dereceye giren öğrencilerimize madalya ve ödüllerini takdim ettik. Bir daha ay ki turnuvanın heyecenı şimdiden öğrencilerimizi sardı.

Ock

İlkokul öğrencilerimizle birlikte Yerel Yönetimler konusunun daha iyi anlaşılabilmesi için Balıköy Belediyesi ve Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Artun u makamında ziyeret ederek yerel yönetimlerle ilgili bilgi aldık. Belediyenin çalışmalarının hangi alanları kapsadığıyla ilgili öğrencilerimize detaylı bilgiler verildi. Sayın başkanımızdan öğrencilerimizin istekleriyle ilgili olumulu anlamda sözler aldık.Kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

Ock

Hekim Sinan ın bitkilerle ilgili insanlık yararına kazandırdıklarını daha iyi anlayabilmek için okulumuz bir bölümünü öğrencilerimizn katkılarıyla Hekim Sinan Çiçekliği bölümü oluşturduk.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimizle birlikte veli-öğrenci etkileşimi için anne ve babalarımızla birlikte evde kukla tasarımı yaptık.Tasarladığımız eğlenceli kuklalarımızla okulumuzda kısa bir kukla gösterimi yaparak eğlenerek öğrenmeye devam ettik.

Ara

Code Week haftası kapsamında öğrencilerimizle kodlama etkinliğine katılıp, hem okul olarak hem de bireysel olarak katılım belgelerimizi aldık.

Ara

Türkiye ağaçlandırma gününde Orman Müdürlüğümüzle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz İlkokul Öğrencileriyle Birlikte eğlenceli ve verimli bir ziyaret gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzun en küçükleri bölgeleri tanıdı ve tanıttılar.

Ara

Akşam 7 de 7 den 70 projemiz kapsamında her akşam öğrenci ve velilerimizi kitapla buluşturuyoruz.

Ara

Veli ve öğrencilerimize düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için tüm aile bireyleriyle kitap okuma saati yapıyoruz.

Ara

Anasınıfı öğretmenimiz Ebru KOÇ Öğretmenimiz ve öğrencilerininde içinde bulunduğu 10 farklı okulla birlikte yürütülen MİNİ MİNİ MONTESSORİ projemiz...