Ara

Deneme Sınavında üstün başarı ve gayret göstererek sınıf birinciliğine hak kazanan öğrencilerimiz; kazandıkları başarıyı öğretmenleriyle birlikte yemek ziyafeti ile taçlandırdılar. öğrencilerimizi ve tüm öğretmenlerimizi ilgi, gayret ve başarılarından dolayı tebrik ederiz. AFİYET OLSUN ŞAMPİYONLAR

Ara

"Zafer, „Zafer benimdir‟ diyebilenindir. Başarı ise, „Başaracağım‟ diye başlayarak sonunda „Başardım‟ diyebilenindir." Mustafa Kemal ATATÜRK Deneme sınavında üstün başarı göstererek dereceye giren öğrencilerimiz okul Müdürü ve öğretmneleri tarafından çeşitli ödüllerle taçlandırıldı. Emeği geçen ve başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder; öğrenci ve okul üzerinden emeğini ve ilgisini eksik etmeyen tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ü vefat yıl dönümü olan 10 Kasımda öğrencilerimizle birlikte andık.

Ruhu şad olsun.

Kas

umhuriyet, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve bedelini kanıyla, canıyla ödeyen bu vatanın evlatlarının yaktığı meşaledir. Adını ,varlığını tüm dünyaya haykırmaktır.Aydınlığın , bilimin,devrimlerin,kalkınmanın ,demokrasinin ,eşitliğin , adaletin, hukukun, barışın,  özgürlüğün   adıdır , teminatıdır cumhuriyet! Bugün bu topraklarda  hür ve barış içinde yaşayabiliyorsak bunu cumhuriyete borçluyuz. Cumhuriyet bize miras değil emanettir.Onu yaşatmak ve yüceltmek hepimizin görevidir. Biz de okulumuz olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle birlikte bu kutlu yılda görevi devralmanın ve '' CUMHURİYETİMİZİN 100. YAŞI'' nı kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ coşkusunu bize yaşatan tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

“Dünya üzerinde yaşamış ve yaşayan milletler arasında demokrat doğan yegâne millet Türklerdir. Türk milletinin karakter ve âdetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir.” (Mustafa Kemal Atatürk)

Kas

''CUMHURİYETİM 100 YAŞINDA'' SLOGANIYLA KUTLADIĞIMIZ BU ÖZEL YILIMIZDA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN İLGİ VE DESTEĞİYLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ AKIL ve ZEKA OYUNLARI TURNUVAMIZ RENKLİ, EĞLENCELİ VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ KARELERE SAHNE OLDU. ÖĞRENCİLERİMİZ DÜŞÜNEREK EĞLENMENİN VE PROBLEM ÇÖZME BECERİLERİNİ GELİŞTİRMENİN FARKINA VARDILAR. TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Veli-Öğrenci-Öğretmen...

Bu üçlü arasındaki iletişimi ne kadar kuvvetli tutabilirsek Eğitim ve Öğretimdeki kalitemiz artacak, geleceğimizi inşaa edecek çocuklarımızı daha donanımlı yetiştireceğiz.

Veli bilgilendirme ve koordinasyon toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı için okulumuz ve öğretmenlerimizle birlikte hazırız.

Tüm eğitim camiamıza başarılı ve verimli bi eğitim-öğretim yılı olmasını diliyoruz.

Haz

4. sınıf öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde öğrendikleri bilgileri camilerimizde pekiştiriyorlar.

Camiler müslümanların mesci ve toplumumuzun önemli kaynaşma ve yakınlaşma yerlerinden biridir.

Cami kültürünü yaşatabilmekte derslerimizin en önemli kazanımlarından birisidir.

Haz

Cahit ARF ve matematik ilişkisini öğrencilerlimiz canlandırma yaparak tanıtım yaptılar.

En iyi davranış ve akademik bilgi öğrenme yöntemi akran öğrenmesi olduğunu biliyoruz.

Bundan dolayı akran öğrenmelerine mümkün olduğunca yer vermeye çalışıyoruz.

Haz

Farklılıklar insan beyninin geliişmesine büyük katkı sağlar.

Beynimizi farklı etkinlikler ve farklı çalışmalarla daha diri ve canlı tutabiliriz.

Dans ta bunlarb biridir.

Öğrencilerlimiz ışıklı dans gösterisiyle öğrencilerimize farklı bir çalışma sergilediler.

Arkasında büyük bir emek ve çalışma olan ışıklı dans gösterisinin hazırlanmasında emeği olan öğretmen ve öğrencilelrimize teşekkür ederiz.

Pi günü..

Ortaokul öğrencilerlimiz ilkokul öğrencilerline Pi Gününde onların anlayabilecekleri şekilde bi anlatım gerçekleştirdiler.

Akıllarının bir köşesinde Pİ nin ne olduğuyla ilgili bir fikir sahibi oluşturup merak uyandırmayı başardılar.

Ortaokul öğrencilerlimize yaptıkları sunum için teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerlimzin Cahir ARF i daha yakından tanımalarını sağlıyoruz.

Sınıflarımızın matematik köşelerini nisan ayı içinde Cahit Arf i tanıtım şeklinde düzenledik.

Öğrencilerimizin matematik dersine daha çok ilgi duymaları için okul duvarlarımızı buna uygun düzenledik.

matematik koridoru şeklinde tasarladığımız duvarımız içerisinde bolca bilgiler içeriyor.

Haz

Okul öncesi kodlama öğretimimiz devam ediyor.

Öğrencilerimizin en sevdiği etkinlerin başında artık kodlama etkinlikleri geliyor.

Alışılmışın dışında yapılan çalışmalarımızla dikkat süreleri kısa olan öğrencilerlimizi etkinliğe bağlama ve istekli yapmalarına katkı sağlıyor.

Haz

Kodlama eğitimlerine okul öncesinde başlıyoruz.

Somut işlemler döneminde olan okul öncesi öğrencilerimizi somuttan soyuta geçişi baz alan yöntemlerle kodlama çalışmaları yapıyoruz.

Görsel zeka ve iş birliğine dayalı yaptığımız bu kodlama çalışmasında öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Haz

3 D yazılım çalışmalrımız devam etmekte.

Öğrencilerimizi teknoloji ve yazılımla tanıştırmaya , yazılım basamaklarını öğretmeye devam ediyoruz.