Balıköy İlkokulu

BALIKÖY BELDESİ BALIKÖYMERKEZ MAH. OKUL CAD. NO 13 TAVŞANLI / KÜTAHYA
Vizyon
Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı; ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı; çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, demokratik ve laik bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
•Atatürk ilke ve inkılaplarına ve anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, •Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daime yüceltmeye çalışan, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, •İnsan haklarına saygılı haklarını bilen ve koruyan, •Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, •Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüveni olan, •Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, •Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı saygın bir otağı yapma gayreti olan bireyler olmalarının sağlamak için varız.
08.30-16.00
Karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yaklaşık 2160 nüfusa sahip beldemizde, 1 ilkokul, 1 ortaokul ve 1 lise mevcuttur. Orman İşl., Jandarma, Postane, 112 Acil Servis, Sağlık Ocağı vb. kurumlar bulunmaktadır.
İl merkezine 90 km, İlçe merkezine 40 km mesafededir.